Agenda

AGENDA

Op de Droomgaard organiseren  we activiteiten die te maken hebben met natuur en gezondheid, maar ook met locale eco-economie.
De Droomgaard is een landingsplek voor duurzame ondernemers, om te leren van elkaar, te delen, en in een nieuwe formatie,terug op te stijgen We maken hier de verbinding tussen soil,soul en society zichtbaar. We doen dat in kleine groep, navigerend op de Covid richtlijnen.

Op de Droomgaard, lente & zomer 2023

4 mei & 25 mei

Boekvoorstelling “Welkom in mijn boomgaard, welkom in de Droomgaard” gevolgd door een ChancesToChange-sessie waarin we met wijsheid gaan co-creëren rond het thema: “hoe kiezen voor gezondheid, geluk en zingeving in een ecologische omgeving”

lees méér  en schrijf u in : op 4 mei (zijn we in het Emagine Center-Antwerpen):
https://www.emagine.life/events-1/een-nieuw-verhaal-voor-de-toekomst

op 25 mei ( zijn we in de Droomgaard-Broechem):
https://www.emagine.life/events-1/een-nieuw-verhaal-voor-de-toekomst-2

10 mei

10 mei 2023 20 u Webinar : Insecten- en klimaatvriendelijke tuinen” 🐛🐌

Een lezing met Jan Van den Bergh, ecoloog bij Blenders. De bijdrage voor deze lezing bedraagt 5 euro. De deelnemers van de workshop van Start to bee kunnen gratis deelnemen. Je kan je inschrijven door een mail te sturen naar oerbloemen.mailchimp@gmail.com. De bijdrage mag gestort worden op BE44 5230 8121 5145. Na inschrijving krijg je een link toegestuurd die je toegang biedt tot het webinar.

11 mei & 1 juni & 29 juni

Incompany training België 2023: Positieve Gezondheid in de huisartsenpraktijk – start 11 mei 2023

Inschrijven via volgende link:

26 mei

Krui-tocht voor de Aarde: van de abdij van Westmalle over de Dobbelhoeve naar de Droomgaard en van daar naar Brussel met 100 kruiwagens.

Lees meer: https://www.kruiwagenmars.be/over/

Inschrijven via e-mail: eric@ericboydens.be