Agenda

AGENDA

Op de Droomgaard organiseren  we activiteiten die te maken hebben met natuur en gezondheid, maar ook met locale eco-economie.
De Droomgaard is een landingsplek voor duurzame ondernemers, om te leren van elkaar, te delen, en in een nieuwe formatie,terug op te stijgen We maken hier de verbinding tussen soil,soul en society zichtbaar. We doen dat in kleine groep, navigerend op de Covid richtlijnen.

Op de Droomgaard, zomer & herfst 2023

15 sept

Boekvoorstelling: Hoe creëren we gezonde en florerende gemeenschappen, families, partnerschappen en organisaties die functioneren als levende cellen?

Door het integreren van bewuste relationele intenties kan elke groep meer presentie, vertrouwen en verbinding ervaren, en contact maken met het collectieve veld van emergente wijsheid en creativiteit. We aligneren ons met het leven in een tijd die hier dringend om vraagt.

Tej Steiner legt in zijn baanbrekende boek Waking Up with Everyone Around Us uit hoe groepen innerlijke ontwikkeling en maatschappelijke transitie kunnen versnellen.

Kom op vrijdag 15 september van 19u30 tot 22u naar de Droomgaard voor een ontspannen, informele presentatie van Tej’s boek. Tej en Greet Heylen laten je vervolgens zelf ervaren hoe het werkt. Voor meer informatie over dit werk, zie www.we-powered.com.

Inschrijven via eric@ericboydens.be

Deze presentatie zal gegeven worden in het Engels.
Het boek zal verkrijgbaar zijn (gereduceerde prijs €12).Een financiële bijdrage is welkom om de Droomgaard te steunen.

20 sept

Hoe het levende en onze eigen levenslust laten opvlammen

In de voormiddag neemt Wen ons mee op reis door het boek van Baptiste Morizot – Het Levende laten opvlammen(Raviver les braises du vivant)

In de namiddag spelen we C2C rond de vraag die in ons ontstaat wanneer Wen’s verhaal in ons opnemen.

 

Vanaf 21 sept

Incompany training België 2023: Positieve Gezondheid in de huisartsenpraktijk – start 21 sept 2023

Inschrijven via volgende link: https://academy.positivehealth-international.com/product/training-werken-met-positieve-gezondheid-in-belgie-start-21-september-2023/ : accreditering werd aangevraagd

27-28-29 sept

Wandelen voor de Aarde

Inschrijven via volgende link: https://www.festival-van-verbinding.com/

26 okt

AlchimioThérapie een dokter vertelt hoe je de regie van je leven ook bij ziekte in handen kunt nemen

https://www.emagine.life/events-1/alchimiotherapie

Najaar 2023

Van EGO naar ECO: Opleiding én Netwerk Global Burn-out & Transitie – Najaar 2023

Voor artsen,coache’s en duurzame ondernemers organiseert hij met gasttrainers het “Opleiding én Netwerk Global Burn-out & Transitie”
Een 6-daagse opleiding tot  Global Burn-out- coach waar natuur-gezondheid-spiritualiteit-verbinding de 4 pijlers van zijn.
Heb je interesse hiervoor, stuur dan een mail voor een intake gesprek om jouw verwachtingen te toetsen naar eric@ericboydens.be : accreditering werd aangevraagd